0506010204

Genieten van de omgeving

Het culinaire hart van de Veluwe

Omringd door plaatsen als Nunspeet, Vierhouten, Uddel en Staverden, neemt Elspeet een belangrijke plek in op de toeristische Veluwe. De oude dorpskerk torent indrukwekkend uit boven het dorp waar nog historische plekjes zijn te bewonderen. ‘s Zomers is het er gezellig druk, in het najaar is het Veluws wild een echte trekpleister. Elspeet ligt midden op de Veluwe en is ook omringd door uitgestrekte bossen en heidevelden. Herfst op de Veluwe is een belevenis voor iedereen die rust en natuur verkiest boven de drukte van een stad. Het kan zijn dat u onverwacht ‘wild van de Veluwe’ ontmoet. Zwijnen, edelherten, reeën en andere bosbewoners kunnen zomaar uw pad kruisen.
 
In de nazomer is het genieten van de schitterende paarse tinten van de bloeiende heide. Daarna zijn de bossen in herfsttooi gehuld, de wisselende kleuren zijn een lust voor het oog. En wie goed luistert, hoort in de lente de koekoek zijn naam roepen of tijdens de bronsttijd een burlend edelhert dat bezig is zijn rivaal te verjagen. In het voorjaar trekt de schaapskudde de hei op en zijn de lammetjes te bewonderen in de ontluikende natuur. Restaurant ’t Edelhert is de perfecte plaats om na te genieten van al dit moois!

 

Lekker ontspannen in de buurt van Elspeet?

Hazeleger fietsen

Bent u in Elspeet op vakantie en wilt u fietsen tijdens uw vakantie? U kunt dan (online of telefonisch) een fiets reserveren en wij komen deze bezorgen op uw vakantieadres. Bij vertrek wordt de fiets weer opgehaald.
Het is mogelijk om de fietsen buiten openingstijden te bezorgen of op te halen. Zo wordt u tijdens uw vakantie maximaal ontzorgd. U kunt de fietsen ook klaar laten zetten bij ons voor de deur!! zodat u lekker eerst voor het fietsen kunt genieten van een lekkere kop koffie! en na de tijd laat u de fietsen lekker staan en gaat u genieten van een heerlijk diner!


Nunspeterweg 15    •    Elspeet    •    t (0577) 49 12 34    •    e info@t-edelhert.nl
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio