Tournedos 200 gr
malse biefstuk met gebakken ui en champignon
|
€ 32,50
|
Schnitzel
Met gebakken ui, champignons en spekjes |
€ 24,50
|
Schnitzel
Met champignonroomsaus
Schnitzel met gebakken ei
|
€ 24,50
€ 24,50
|
Varkenshaas
Met champignonroomsaus
|
€ 24,95
|
Mixed grill
Kogelbiefstuk, varkenshaas, kipfilet en spare-rib met pepersaus |
€ 24,95
|
Kalfsschnitzel
Met champignonroomsaus |
€ 25,50
|
Kalfsentrecôte
Met gebakken ui en champignon en pepersaus
|
€ 28,50
|
Hoofdgerechten voor grote eter:
|
|
Spare-ribs
spare-ribs met knoflooksaus afgelakt met huisgemaakte saus
|
€ 24,50
|
Reuze satéspies 300 gram
Van varkenshaas met satésaus, kroepoek, augurk en gefrituurde uitjes
|
€ 24,50
|
Schnitzel XXL 450 gram Runderribeye 300 gr. met kruidenboter en knoflooksaus
|
€ 25,50 € 30,00 |
Zalm gebakken met mosterd-dillesaus
|
€ 26,75
|
Sliptongen 3 gebakken met remouladesaus
|
€ 26,75
|
Doradefilet (op de huid gebakken) met wittewijnsaus
|
€ 26,75
|
Kabeljauwfilet op de huid gebakken met groene kruidensaus
|
€ 26,75
|
Plantbased italiaanse strudel met pestosaus
|
€ 19,50
|
Ravioli van de dag met pesto-roomsaus
|
€ 19,50
|
Plantbases wisselende quiche
|
€ 19,50
|
Wilt u verrast worden en mogen de koks de vrije hand hebben? U hoeft alleen aan te geven wat u niet lust of waar u allergisch voor bent.
Wij gebruiken zoveel mogelijk producten uit onze prachtige omgeving! Wij kunnen er ook een passend wijnarragement bij aanbevelen.
Verrassingsmenu 3 gangen €39,50
Verrassingsmenu 4 gangen €44,50
Wilt u uitgebreid tafelen met een grote variatie aan gerechten? Kies dan voor bourgondisch tafelen: Een informele manier van dineren. Uiteraard wordt dit op z'n Edelherts geserveerd!
Voorgerecht: Diverse koude en warme voorgerechtjes samengesteld van onze menukaart.
Soep: Bouillon van de chef
Hoofdgerecht: 3 soorten vis op een warmhoudplaatje
4 soorten vlees op een warmhoudplaatje
Met onze gebruikelijke garnituren!!
Dessert : Grand dessert met verschillende lekkernijen zoals : ijs , bavaroise, mousses, slagroom, fruit en sausjes
Bourgondisch tafelen 3 gangen: € 40,00 (zonder bouillon)
Bourgondisch tafelen 4 gangen: € 44,50