Tournedos 180 gr
malse biefstuk met gebakken ui en champignon
|
€ 29,95
|
Schnitzel
Met gebakken ui, champignons en spekjes |
€ 23,50
|
Schnitzel
Met champignonroomsaus
Schnitzel
met gebakken ei
|
€ 23,50
€ 23,50
|
Varkenshaas
Met champignonroomsaus
|
€ 23,50
|
Mixed grill
Kogelbiefstuk, varkenshaas, kipfilet en spare-rib met pepersaus |
€ 24,75
|
Kalfsschnitzel
Met champignonroomsaus |
€ 24,75
|
Kalfsentrecôte
Met gebakken ui en champignon en pepersaus
|
€ 27,50
|
Hoofdgerechten voor grote eter:
|
|
Spare-ribs
spare-ribs met knoflooksaus afgelakt met huisgemaakte saus
|
€ 24,50
|
Reuze satéspies 300 gram
Van varkenshaas met satésaus, kroepoek, augurk en gefrituurde uitjes
|
€ 24,50
|
Schnitzel XXL 450 gram Kalfsribeye 300 gram, kruidenboter en knoflooksaus |
€ 25,50 € 28,50 |
Zalm gebakken met mosterd-dillesaus
|
€ 26,50
|
Sliptongen 3 gebakken met remouladesaus
|
€ 26,50
|
vispalet 4 soorten gebakken vis met een witte-wijnsaus
|
€ 27,50
|
Kabeljauwfilet op de huid gebakken met groene kruidensaus
|
€ 26,50
|
planted based italiaanse strudel pestosaus
|
€ 19,50
|
ravioli vd dag , gevuld met seizoensgroentes en pestosaus
|
€ 19,50
|
planted based rode bietenquiche
|
€ 19,50
|
Wilt u verrast worden en mogen de koks de vrije hand hebben? U hoeft alleen aan te geven wat u niet lust of waar u allergisch voor bent.
Wij gebruiken zoveel mogelijk producten uit onze prachtige omgeving! Wij kunnen er ook een passend wijnarragement bij aanbevelen.
Verrassingsmenu 3 gangen €37,50
Verrassingsmenu 4 gangen €42,50
Wilt u uitgebreid tafelen met een grote variatie aan gerechten? Kies dan voor bourgondisch tafelen: Een informele manier van dineren. Uiteraard wordt dit op z'n Edelherts geserveerd!
Voorgerecht: Diverse koude en warme voorgerechtjes samengesteld van onze menukaart.
Soep: Bouillon van de chef
Hoofdgerecht: 3 soorten vis op een warmhoudplaatje bij wild vervalt deze....
4 soorten vlees op een warmhoudplaatje
Met onze gebruikelijke garnituren!!
Dessert : Grand dessert met verschillende lekkernijen zoals : ijs , bavaroise, mousses, slagroom, fruit en sausjes
Bourgondisch tafelen 3 gangen: € 39,50 (zonder bouillon)
Bourgondisch tafelen 4 gangen: € 42,50