0102030405060708

Mogelijkheden:

 
Voor groepen kunnen wij onder andere de volgende mogelijkheden bieden:
 

Koud, warm en dessert buffet (vanaf 25 personen)

Een royaal en gevarieerd buffet met diverse vlees en vis specialiteiten. Zowel bij het koude als het warme buffet heeft u de mogelijkheid om uit minimaal 8 soorten te kiezen. Het buffet wordt in dezelfde lijn als onze menukaart ingevuld. Het nagerecht bestaat uit een grote variatie van bavarois, bavaroistaarten, ijssoorten, ijstaarten, slagroom, vers fruit en sausjes.
 

Koud, warm en dessert buffet "luxe" (vanaf 25 personen)

Voor de omschrijving zie het bovenstaande buffet. De "luxe" wordt uitgebreid met een aantal extra invullingen, waarvan de runderlende aan het buffet gesneden de belangrijkste is...
 

Bourgondisch tafelen (vanaf 4 personen) ( vanaf € 40,00 p.p.)

Een informele manier van dineren: verdeeld over 3- of 4-gangen serveren wij een grote variatie van allerlei gerechtjes op tafel. Het voorgerecht bestaat uit een voorgerechtenparade, bij het hoofdgerecht komen er warmhoudplaatjes op tafel met 4 soorten vlees en 3 soorten vis en we sluiten af met een Grand dessert. Dit alles in de lijn van onze menukaart. Uiteraard alles met bijpassende garnituren die onbeperkt worden aangevuld!
 

Verjaardagsarrangement (vanaf 15 personen)

Uw verjaardag vieren? Dat kan bij 't Edelhert. Koffie/thee met gesorteerd gebak, nootjes/chips op tafels, koude en warme hapjes en een satéspiesje met stokbrood, kroepoek en satésaus. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere mogelijkheden voor de invulling.
 

Catering op locatie

Thuis of op locatie iets te vieren? Wij kunnen uw complete catering verzorgen. Van koude en warme hapjes tot een ingerichte tent met bijvoorbeeld een prachtig buffet en bediening.
 

Koffietafel of lunchbuffet (vanaf 25 personen)

Kop groente- of tomatensoep naar keuze geserveerd. Vervolgens een uitgebreid buffet met diverse broodsoorten, zoete broodjes, diverse soorten beleg, salade en vis, kroket en ei. Met melk, karnemelk, jus d'orange, koffie en thee
 

Stampottenbuffet (vanaf 25 personen)

Winterse kost! Diverse stampotten met speklapjes, spare-ribs, uitgebakken spekjes en garnituren.
 

Recepties (vanaf 25 personen)

Voor zakelijke en particuliere recepties. Tot ongeveer 100 personen kunnen wij uitstekend uw huwelijksjubilea, afscheidsrecepties e.d. verzorgen. Dit kan zoals het verjaardagsarrangement maar ook met een schitterend en royaal hapjesbuffet!
 

Belegde broodjeslunch (vanaf 15 personen)

Diverse soorten harde en zachte broodjes rijkelijk belegd met diverse soorten vleeswaren, vis en kaas. Geserveerd met diveres rauwkostgarnituren. Optioneel met kopje soep en/of broodje kroket. Inclusief melk, karnemelk, jus d'orange, koffie en thee. Ook voor fietsgroepen e.d.
 

Barbecues (vanaf 25 personen)

Indien de weersomstandigheden het toelaten kunnen wij uw complete barbecue verzorgen, zo nodig ook met behulp van tenten. Barbecuearrangement met stokbrood en kruidenboter, salade en sausjes, vers fruit en meloen, vlees- en vissoorten. Eventueel met ijscoupe of dessertbuffet.
 

Keuzemenu's (vanaf 15 personen)

Diverse vooraf vastgestelde menu's met daarin verschillende keuzes voor het diner. In overleg met u samengesteld. 
 
Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Nunspeterweg 15    •    Elspeet    •    t (0577) 49 12 34    •    e info@t-edelhert.nl
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio